We’ll use lunch as an opportunity to make new connections. Don’t let Norwegian social anxiety take over; instead, come with an open mind!
Menu
Fresh salad with roasted parsnips, cauliflower rice, golden beets, Norwegian tomatoes, cooked polished barley from Gullimunn Mill (organic), honey and mustard vinaigrette, eggs from Tørresvik Farm, feta cheese from Beiarn, and carrot hummus with sesame and orange.
Freshly baked bread from our own bakery on the side.
Lunch is served by Brødrene Berbusmel.
Vi benytter lunsjen til å knytte nye kontakter. Ikke la den norske sosiale angsten få overtaket, men still med et åpent sinn!
Meny
Frisk salat med bakt pastinakk, blomkålsris, gulbeter, norske tomater, kokte polerte
byggryn fra Gullimunn Mølle (ØKO), honning -og sennepsvinaigrette, egg fra
Tørresvik Gård, fetaost fra Beiarn og gulrothummus med sesam og appelsin
Nybakt brød fra eget bakeri ved siden av.
Lunsjen serveres av Brødrene Berbusmel.