Northern Norwegian Kebab, served pre-packaged in portions
Potato flatbread from Beiarn with Souvas: smoked reindeer shoulder from Saltfjellet, with lingonberry sour cream, herb-baked potatoes from Fonn-Holand Farm in Steigen, and a salad mix from Grønt fra Laks in Fauske.
Vegetarian: Potato flatbread from Beiarn with mushrooms, golden beets, baked carrots, and lingonberry sour cream, herb-baked potatoes from Fonn-Holand Farm in Steigen, and a salad mix from Grønt fra Laks in Fauske.
Lunch is served by Brødrene Berbusmel.
Nordnorsk Kebab, serveres ferdig pakket porsjonsvis
– Potetlefse fra Beiarn med Souvas; røket bog av rein fra Saltfjellet, med
tyttebærrømme, urtebakte poteter fra Fonn-Holand Gård i Steigen og salatblanding
fra Grønt fra Laks på Fauske
– Vegetar; Potetlefse fra Beiarn med sopp, gulbeter, bakt gulrot og tyttebærrømme,
urtebakte poteter fra Fonn-Holand Gård i Steigen og salatblanding fra Grønt fra Laks
på Fauske
Lunsjen serveres av Brødrene Berbusmel.